Корпоративне право : навчально-методичний посібник - Харитонова, О. І.; Харитонова, Олена Іванівна; Kharytonova, Olena I.; Галупова, Лариса Ігорівна; Halupova, Larysa I.; Галупова, Л. І. (Одеса : Фенікс, 2019)
У навчально-методичному посібнику викладено зміст навчальної дисципліни: теми лекцій і практичних занять, практичні завдання з курсу, перелік тем для самостійної роботи, питання для перевірки знань з навчальної дисципліни, перелік тем рефератів і список рекомендованої літератури. Навчально-методичний посібник підготовлено відповідно до освітньо-професійної програми вищої освіти за спеціальністю 081 «Право», а також рекомендовано використовувати у навчальній роботі при підготовці фахівців за другим (магістерським) рівнем вищої освіти Навчально-методичний посібник призначений для надання допомоги студентам, які вивчають дисципліну «Корпоративне право».
Харитонова О. І. Корпоративне право : навч.-метод. посіб. (для студентів денної та заочної форми навчання) / О. І. Харитонова, Л. І. Галупова. - Одеса : Фенікс, 2019. - 108 с.
Keywords: загальні засади корпоративного права; суб’єкти корпоративних правовідносин; підприємницьке товариство; поняття та види корпоративних прав; поняття та сутність корпоративного управління; general principles of corporate law; subjects of corporate legal relations; business association; concepts and types of corporate rights; concept and essence of corporate governance; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE