Сутність і зміст фізичної готовності майбутніх офіцерів сухопутних військ до професійної діяльності - Коновалов, Д. О.; Ягупов, В. В. (Одеса, 2022)
На сьогодні, під час виконання бойових завдань, військовослужбовець значний час перебуває у військовому споряджені. Додаткове навантаження вимагає розвитку функціонально стану, фізичного розвитку, загальних та прикладних фізичних якостей для тривалого та ефективного виконання обов’язків. Зміст фізичної підготовки потребує врахування сучасних вимог професійної діяльності та удосконалення з врахуванням інноваційних тенденцій.
Коновалов Д. О., Ягупов В. В. Сутність і зміст фізичної готовності майбутніх офіцерів сухопутних військ до професійної діяльності / Д. О. Коновалов, В. В. Ягупов // Особистість та суспільство в цифрову еру: психологічний вимір (до 25-річчя Національного університету "Одеська юридична академія" та 175-річчя Одеської школи права) : матеріали ІІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 24 черв. 2022 р.) [Електронний ресурс] / Нац. ун-т «Одес. юрид. акад.», каф-ра психології. – Одеса: Національний університет «Одеська юридична академія», 2022. – С.111-114. – Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/18037
Keywords: війсково службовці; фізичної готовності офіцерів; вдосконалення; функціональний стан; фізична підготовленість