Внутрішній державний борг суверенної України - Федоров, Валентин Андрійович; Федоров, Валентин Андреевич; Fedorov, Valentyn A. (My University, 2017)
Розглянуто теоретичні аспекти правової природи та сутності державного боргу. Досліджена структура державного боргу України, виявлені специфічні особливості та основні тенденції формування внутрішнього державного боргу. На основі зробленого аналізу визначені пріоритетні завдання фінансової політики.

Рассмотрены теоретические аспекты правовой природы и сущности государственного долга. Исследована структура государственного долга Украины, выявлены специфические особенности и основные тенденции формирования внутреннего государственного долга. На основе сделанного анализа определены приоритетные задачи финансовой политики.

Theoretical aspects of the legal nature and the essence of public debt are considered. Structure of the public debt of Ukraine is studied; specific features and the main trends of formation of internal public debt are revealed. Based on the analysis conducted, priority tasks of the financial policy are determined.
Федоров В. А. Внутрішній державний борг суверенної України / В. А. Федоров // Науковий юридичний журнал «Правові новели». -Приватний вищий навчальний заклад Міжнародний університет бізнесу і права. – Херсон, 2017. - № 3. – С.12-20.
Keywords: державний борг; внутрішній державний борг; державний кредит; фінансова політика; государственный долг; внутренний государственный долг; государственный кредит; финансовая политика; public debt; internal public debt; public credit; financial policy