Податкове законодавство : навчально-методичний посібник - Голоядова, Тетяна Олексіївна; Голоядова, Татьяна Алексеевна; Holoiadova, Tetiana; Латковський, Павло Павлович; Латковский, Павел Павлович; Марущак, Анна Валеріївна; Марущак, Анна Валерьевна; Marushchak, Anna V. (Одеса : Фенікс, 2019)
Вивчення навчальної дисципліни «Податкове законодавство» сприятиме формуванню серед здобувачів вищої освіти комплексного знання щодо предмету курсу, яке відповідає сучасним тенденціям розвитку податково-правових відносин в Українській державі. Навчально-методичний посібник підготовлено у відповідності до освітньої програми підготовки здобувачів вищої освіти другого (магістерського) рівня в Національному університеті «Одеська юридична академія».
навчально-методичний посібник (для здобувачів вищої освіти денної форми навчання)
Голоядова Т. О. Податкове законодавство: навчально-методичний посібник (для здобувачів вищої освіти денної форми навчання) / Т. О. Голоядова, П. П. Латковський, А. В. Марущак. - Одеса : Фенікс, 2019. - 53 с.
Keywords: податкове право; податкове законодавство; податки; навчально-методичний посібник; tax law; tax legislation; taxes; manual; налоговое право; налоговое законодательство; налоги; учебно-методическое пособие