Правові підстави застосування Конвенції про захист прав і основоположних свобод та практики Європейського суду прав людини при здійсненні правосуддя - Пташинська, Вікторія Петрівна (Одеса : Гельветика, 2020)
У статті досліджено діяльність Європейського суду з прав людини та Конвенції про захист прав людини та визначено значення відповідної практики Європейської практики Європейського суду для судової практики України.
Пташинська В. П. Правові підстави застосування Конвенції про захист прав і основоположних свобод та практики Європейського суду прав людини при здійсненні правосуддя / В. П. Пташинська // Права людини – пріоритет сучасної держави : збірник матер. Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конференції (10 грудня 2020 року, м. Одеса) / відп. ред. М. Р. Аракелян. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2020. – С. 284-288.
Keywords: Європейський суд з прав людини; Конвенція про захист прав людини і основоположних свобод; правосуддя; рішення