Дисциплінарна відповідальність адвоката: проблеми та перспективи правового регулювання - Кухнюк, Д. В. (Одеса: Фенікс, 2022)
У статті проведено аналіз окремих аспектів правової природи дисциплінарної відповідальності адвоката. Розкрито проблеми та перспективи правового регулювання дисциплінарної відповідальності адвоката.
Кухнюк Д. В. Дисциплінарна відповідальність адвоката: проблеми та перспективи правового регулювання / Д. В. Кухнюк // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 303-307.
Keywords: адвокат; дисциплінарна відповідальність; дисциплінарний проступок; види дисциплінарних стягнень; дисциплінарна санкція