Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Вікова та педагогічна психологія» - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2026)
Комплекс включає: 1. Силабус навчальної дисципліни Меленчук Наталя Іванівна «Вікова та педагогічна психологія». 2. Меленчук Н.І. Конспект лекцій з навчальної дисципліни «Вікова та педагогічна психологія» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми спеціальності 014.09 Середня освіта (Інформатика) денної та заочної форм навчання [Електронне видання]. Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025. 124 с. 3. Вікова та педагогічна психологія. Навчально-методичні рекомендації до практичних занять та самостійної роботи з навчальної дисципліни «Вікова та педагогічна психологія» для здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня освітньо-професійної програми спеціальності 014.09 Середня освіта (Інформатика) денної та заочної форми навчання [Електронне видання]. Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025. 73 с. 4. Робоча програма навчальної дисципліни Меленчук Наталя Іванівна «Вікова та педагогічна психологія».
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни «Вікова та педагогічна психологія» ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2026. - Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/32390