Інституційне забезпечення екологічних ініціатив : навч.-метод. посіб. для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр» Нац. ун-ту «Одес. юрид. академія», спец. D3 «Менеджмент» - Канівець, Л. А.; Харитонова, Т. Є.; Григор’єва, Х. А.; Заверюха, М. М.; Караханян, К. М.; Платонова, Є. О.; Чумаченко, І. Є. (Луцьк : Вежа-Друк, 2025)
Навчально-методичний посібник містить завдання до практичних занять і самостійних робіт, теоретичні відомості з детальним описом матеріалу та питання для підсумкового контролю. Призначений для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр» за спеціальністю D3 «Менеджмент» з метою закріплення лекційного матеріалу і підготовки до практичних і самостійних занять з дисципліни «Інституційне забезпечення екологічних ініціатив».
Інституційне забезпечення екологічних ініціатив : навч.-метод. посіб. для здобувачів вищої освіти ступеня «магістр» Нац. ун-ту «Одес. юрид. академія», спец. D3 «Менеджмент» / к. ю. н., доц. Л. А. Канівець, д. ю. н., проф. Т. Є. Харитонова, д. ю. н., проф. Х. А. Григор’єва [та ін.] – Луцьк : Вежа-Друк, 2025. – 1 електрон. опт. диск (CD-ROM). – Об’єм даних 1,06 Мб. URL: https://doi.org/10.32837/11300.30656
Keywords: екосистема; екологічні ініціативи; екологічні інновації; екологічна держава; державна система екологічного управління; державне екологічне управління; органи місцевого самоврядування; цифрова трансформація в екологічному управлінні; національна екологічна політика; правовий статус громадських екологічних організацій; екологічна освіта; екологічна культура; кліматичне законодавство України; альтернативні джерела енергії; «зелене» відновлення України