Адвокатська таємниця за законом України "Про адвокатуру та адвокатську діяльність" - Загика, О. М. (Одеса: Фелікс, 2013)
В статті досліджено питання витоку і меж дії адвокатської таємниці в інформаційному просторі. Проведено аналіз співвідношення понять інформації і адвокатської таємниці. Виявлено прогалини у дослідженні цих понять та запропоновано їх правове вирішення.
Загика О. М. Адвокатська таємниця за законом України "Про адвокатуру та адвокатську діяльність" / О. М. Загика // Адвокатура: минуле та сучасність: матер. II міжнар. наук. конф. молодих вчених, аспір. та студ. (м. Одеса, 2 березня 2013 р.) / відп. за вип. д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін ; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2013. – С.493-495.
Keywords: адвокат; адвокатура; захисник; правила адвокатської етики; адвокатська таємниця; відповідальність адвоката