Способи захисту свободи слова міжнародними неурядовими організаціями та їх реалізація в Україні - Гаджиєва, Д. В.; Гаджиева, Д. В.; Hajiyeva, D. V. (Одеса, 2010)
Автор у статті робить висновок, що з розвитком міжнародно-правового правозахисного механізму та інтенсифікацією реалізації права на свободу об’єднання, буде збільшуватися і кількість різного роду міжнародних неурядових організацій, що захищатимуть свободу слова, як одну з базисних цінностей демократії.
Гаджиєва Д. В. Способи захисту свободи слова міжнародними неурядовими організаціями та їх реалізація в Україні / Д. В. Гаджиєва // Міжнародні читання присвячені пам’яті професора Імператорського Новоросійського університету П. Є. Казанського: матеріали Міжнародної конференції (м. Одеса, 22-23 жовтня 2010 року). - Одеса, 2010. - С. 172-174.
Keywords: захист свободи слова; міжнародні неурядові організації; право людини на свободу слова; демократія; защита свободы слова; международные негосударственные организации; право человека на свободу слова; демократия; protection of freedom of speech; International non-governmental organizations; the human right to freedom of expression; democracy