Безпека життєдіяльності та охорона праці : методичні вказівки до виконання практичних і самостійних робіт для підготовки здобувачів вищої освіти ступеня бакалавра на факультеті прокуратури та слідства (кримінальної юстиції) у Національному університеті «Одеська юридична академія» в галузі знань К «Безпека та оборона» за спеціальністю К9 «Правоохоронна діяльність» - Чернов, Олександр Віталійович; Аркуша, Лариса Ігорівна; Басалюк, Наталія Василівна; Стаурська, Олександра Миколаївна; Чіпко, Наталія Василівна; Чумак, Сергій Прокопійович (Одеса : НУ «ОЮА», 2025)
Методичні вказівки призначені для здобувачів вищої освіти галузі знань К «Безпека та оборона» за спеціальністю К9 «Правоохоронна діяльність» з метою закріплення лекційного матеріалу та підготовки до практичних занять з дисципліни «Безпека життєдіяльності та охорона праці». Містять завдання до практичних занять та самостійної роботи.
Безпека життєдіяльності та охорона праці: метод. вказівки до виконання практ. і самост. робіт для підготовки здобувачів вищої освіти ступеня бакалавра на фак-ті прокуратури та слідства (кримінальної юстиції) у Національному університеті «Одеська юридична академія» в галузі знань К «Безпека та оборона» за спец. К9 «Правоохоронна діяльність» [Електронне видання] / укл.: О. В. Чернов, Л. І. Аркуша, Н. В. Басалюк, О. М. Стаурська, Н. В. Чіпко, С. П. Чумак ; Нац. ун-т «Одеська юрид. академія». - Одеса, 2025. - 45 с. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/30879
Keywords: Теоретичні основи безпеки життєдіяльності; Небезпечні та шкідливі фактори; Алгоритми та стандарти надання домедичної та невідкладної допомоги; Види ушкоджень в бойових і не бойових умовах; Надзвичайні ситуації природнього та техногенного характеру; Правові та організаційні засади охорони праці