Колізія окремих норм КК України в частині призначення конфіскації майна - Горбачова, І. М. (Одеса, 2018)
У статті зроблено висновки, що незважаючи на числені зміни, що вносилися до норм Загальної та Особливої частин КК, в питанні врегулювання порядку призначення конфіскації майна як додаткового виду покарання, залишилася колізійність вимог Загальної частини в цьому питанні та санкцій окремих норм Особливої частини КК.
Горбачова І. М. Колізія окремих норм КК України в частині призначення конфіскації майна / І. М. Горбачова // Кримінальне право в умовах глобалізації : матер. Міжнар. наук.-практ. конфер. (м. Одеса, 25 травня 2018 р.) / Кафедра кримінального права НУ "Одеська юридична академія". - Одеса, 2018.. – С. 89-92.
Keywords: спеціальна конфіскація майна; кримінальне покарання; Кримінальний кодекс України; конфіскація майна; предмет кримінального правопорушення