Математичні методи в психології : методичні рекомендації для самостійної роботи здобувачів - Григор’єва, Тетяна Ігорівна; Бакуніна, Олена Валеріївна (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025)
Методичні рекомендації з курсу «Математичні методи в психології» розроблено відповідно до навчального плану, вони складаються з навчальної програми курсу, методичних рекомендацій з проведення практичних занять і завдань для самостійної роботи здобувачів, списку рекомендованої літератури. Матеріали призначено для студентів Міжнародного гуманітарного університету, які вивчають галузь знань – 05 Соціальні та поведінкові науки. Вивчення дисципліни «Математичні методи в психології» сприятиме розвитку навичок застосування статистичних та математичних методів для аналізу, інтерпретації результатів психологічних досліджень та прийняття обґрунтованих рішень на основі емпіричних даних.
Григор’єва Т. І. Математичні методи в психології [Електронне видання] : метод. реком. для самост. роботи здобувачів / Т. І. Григор’єва, О. В. Бакуніна ; Кафедра інформаційних технологій Міжнар. гуманітар. ун-ту. - Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2025. – 53 с. Режим доступу:
Keywords: Соціальні та поведінкові науки; Психологія; застосування математичних та статистичних методів; обґрунтування результатів психологічних досліджень; математична обробка та інтерпретації емпіричних даних; комп’ютерна обробка; математична обробка; інтерпретація емпіричних даних