Роль адвокатури в наданні безоплатної правової допомоги - Ірклієнко, А. В. (Одеса: Фенікс, 2022)
Стаття присвячена висвітленню актуальної теми надання адвокатом безоплатної правової допомоги. Розкрито роль адвокатури, яка відіграє важливу місію у захисті законних прав та інтересів громадян, реалізуючи тим самим норми чинного законодавства України.
Ірклієнко А. В. Роль адвокатури в наданні безоплатної правової допомоги / А. В. Ірклієнко // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 135-137.
Keywords: адвокат; адвокатська діяльність; безоплатна правова допомога; безоплатна первинна правова допомога; безоплатна вторинна правова допомога; юридична консультація; центри безоплатної правової допомоги