Кваліфікація повторності хабарництва - Михайленко Дмитро Григорович; Mychailenko D.G. (Одеса: Юридична література, 2011)
У статті аналізуються проблеми кваліфікації повторності хабарництва, як єдиного складного двостороннього злочину. Проводитися відмежування повторного і продовжуваного хабарництва. Розкриваються ознаки повторності у випадках давання та одержання винагороди за один прийом. Досліджується формула кваліфікації повторності хабарництва.
Михайленко Д. Г. Кваліфікація повторності хабарництва / Д. Г. Михайленко // Актуальні проблеми держави і права : збірник наукових праць. Вип. 61 / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.) та ін. ; відп. за вип. В. М. Дрьомін. – Одеса : Юридична література, 2011. – С.449-458.
Keywords: хабарництво; повторне одержання хабара; давання хабара; одержання винагороди; взяточничество; повторное получение взятки; дача взятки; получение вознаграждения; corrupt practices; re taking bribes; bribes cottage; Interest received