Правові аспекти припинення шлюбу - Собцева, Ангеліна Романівна (Одеса: Фелікс, 2021)
У статті проведено аналіз правового регулювання шлюбу в адміністративному та судовому порядку. Сформульовано висновки та науково-практичні рекомендації щодо застосування та вдосконалення чинного законодавства України.
Собцева А. Р. Правові аспекти припинення шлюбу / А. Р. Собцева // Шерешевські читання: Проблеми цивілістики в умовах пандемії та ІТ : матер. Всеукр.наук. конф. ( м. Одеса, 10 грудня 2021 р. ) / МОН України НУ «ОЮА» ; за заг. ред. д.ю. н., проф. Є. О. Харитонова. – Одеса: Фенікс, 2021. – С. 345-348.
Keywords: Сімейний кодекс України; припинення шлюбу; розірвання шлюбу; умови розірвання шлюбу; причини розірвання шлюбу; мотиви розірвання шлюбу