Теорія масової комунікації : навчально-методичний посібник для підготовки до практичних занять здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань С: Соціальні науки, журналістика та інформація за спеціальністю С7: Журналістика. - Грушевська, Юлія Андріївна (Одеса : НУ «ОЮА», 2026)
Навчально-методичний посібник «Теорія масової комунікації» призначений для здобувачів вищої освіти, які вивчають однойменну дисципліну. Посібник побудований згідно з вимогами програми курсу «Теорія масової комунікації» для здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності С7 Журналістика. Здобувачам освіти запропоновано запитання, тестові та творчі завдання, виконання яких сприятиме розумінню масової комунікації як однієї з форм соціальної комунікації, виявленню її характерних рис і функцій, знанню елементів схеми комунікативного процесу. Посібник підготовлено відповідно до освітньої програми вищої освіти за спеціальністю С7 Журналістика і рекомендовано використовувати у навчальній роботі при підготовці фахівців за першим (бакалаврським) рівнем вищої освіти.
Грушевська Ю. А. Теорія масової комунікації : навч.-метод. посібник для підготовки до практич. занять здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань С: Соціальні науки, журналістика та інформація за спеціальністю С7: Журналістика / Нац. ун-т «Одеська юрид. академія». Одеса, 2026. 108 с. URL: https://doi.org/10.32837/11300.33640
Keywords: еорія комунікації; соціальна комунікація; масова комунікація; комунікативний процес; комунікативна діяльність; вербальна комунікація; невербальна комунікація; засоби масової інформації; масовоінформаційна діяльність; комунікативні стратегії