Legal English : підручник з професійної англійської мови - (:unkn) unknown (Університетська книга, 2023)
Основна мета підручника полягає у розвитку мовленнєвої компетенції професійного спілкування іноземною мовою. Зміст та структура підручника дозволяють використовувати його в студентських аудиторіях. Система завдань та вправ націлена на активне засвоєння лексики, розвиток мовленнєвих навичок та вмінь, формування комунікативної компетенції професійного спілкування. Подані аутентичні тексти поглиблюють знання вивчаючого з вказаної спеціальності, ознайомлюють його з сучасною іноземною мовою, поширюють країнознавчі представлення. Розраховано для студентів старших курсів юридичних факультетів, а також для тих, хто самостійно продовжує оволодівати англійською мовою з урахуванням спеціальності «Право».
Legal English : підручник з професійної англійської мови / уклад. Ю. О. Томчаковська, Л. В. Строченко, С. В. Єрьоменко та ін. ; Національний університет «Одеська юридична академія». Університетська книга, 2023. – 282 с.
Keywords: legal english; glossary of legal terms; професійна англійська; юридична англійська