Окремі питання особливостей експертного забезпечення правосуддя щодо злочинів агресії та воєнних злочинів в епоху цифрових технологій - Караман, Микола Віталійович; Караман, М. В.; Karaman, Mykola V. (Одеса : НУ «ОЮА», 2026)
У тезах присвячено увагу аналізу сучасних викликів у сфері експертного забезпечення правосуддя. Проаналізовано доктринальні підходи до напрямків розвитку експертного правосуддя в умовах особливостей епохи цифрових технологій. Досліджено проблеми використання цифрових доказів задля забезпечення правосуддя. Розглянуто особливості проблем доказування з використанням цифрових технологій. Social educator of the Separate unit «Joint higher vocational and technical school of the service sector of the National university «Odesa law academy», Odesa, Ukraine The abstracts focus on the analysis of modern challenges in the field of expert justice provision. Doctrinal approaches to the development of expert justice in the context of the specifics of the era of digital technologies are analyzed. The problems of using digital evidence to ensure justice are investigated. The specifics of the problems of evidence using digital technologies are considered.
Караман М. Окремі питання особливостей експертного забезпечення правосуддя щодо злочинів агресії та воєнних злочинів в епоху цифрових технологій. Криміналістика майбутнього: цифрові інновації, штучний інтелект, глобальні виклики та загрози: збірник матеріалів міжнар. наук.–практ. конф. (м. Одеса, 5 черв. 2026 р.) / заг. ред. С. Ківалова, М. Аракеляна. Одеса : НУ «ОЮА», 2026. С. 89-92. URL: https://doi.org/10.32837/11300.33440
Keywords: експертне забезпечення правосуддя; злочини агресії; воєнні злочини; епоха цифрових технологій; цифрові докази; expert justice; crimes of aggression; war crimes; the era of digital technologies; digital evidence