Особливості тактики представництва у цивільному судочинстві : метод. вказівки для здобувачів вищої освіти другого рівня за спец. 081 «Право» - Храпенко, Олена Олегівна; Храпенко, О. О.; Khrapenko, Olena O. (Одеса : Фенікс, 2023)
Методичні вказівки підготовлено з метою засвоєння студентами знань щодо правового регулювання діяльності адвокатури при здійсненні представництва прав, свобод і законних інтересів фізичних та юридичних осіб у судах, визначення найбільш ефективних способів виконання адвокатами своїх професійних обов’язків, розвитку законодавства про адвокатуру та адвокатську діяльність, цивільного процесуального законодавства, дотримання міжнародних стандартів здійснення адвокатами функції представництва у судах, підготовки майбутніх випускників факультету адвокатури та антикорупційної діяльності до здійснення адвокатської діяльності. Методичні вказівки містять перелік тем, які розглядаються під час навчання та завдання, які студенти вирішують під час практичної роботи в процесі навчання; посилання на міжнародне законодавство і національне законодавство України та на рекомендовану наукову літературу. Призначені для здобувачів вищої освіти другого рівня за спеціальністю 081 «Право».
Особливості тактики представництва у цивільному судочинстві : метод. вказівки для здобувачів вищої освіти другого рівня за спец. 081 «Право» / О. Храпенко ; Нац. ун-т «Одес. юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2023. – 39 с. - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.24658
Keywords: адвокат; цивільний процес; представництво; система судоустрою України; судові витрати; тактика адвоката-представника; lawyer; civil process; representation; the judicial system of Ukraine; court costs; tactics of a representative lawyer