Розгляд судами цивільних, сімейних та трудових спорів : методичні рекомендації та завдання - Тарасенко, Вікторія Сергіївна; Тарасенко, В. С.; Tarasenko, Viktoriia S.; Островська, Людмила Анатоліївна; Островська, Л. А.; Ostrovska, Liudmyla A.; Стоянова, Тетяна Анатоліївна; Стоянова, Т. А.; Stoianova, Tetiana A.; Тріпульський, Григорій Якович; Tripulskyi, Hryhorii Ya.; Тріпульський, Г. Я. (Одеса, 2021)
Методичні рекомендації та завдання призначені для проведення аудиторної, самостійної та індивідуальної роботи здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії в галузі права під час підготовки до лекцій і практичних занять з навчальної дисципліни, а також для підготовки до іспиту.
Розгляд судами цивільних, сімейних та трудових спорів : методичні рекомендації та завдання / В. С. Тарасенко, Т. А. Стоянова, Л. А. Островська, Г. Я. Тріпульський. - Одеса, 2021. - 38 с.
Keywords: характеристика трудових спорів та їх розгляд в судовому порядку; трудові відносини; поновлення на роботі працівників; поняття права на судовий захист та охорону цивільних спорів; розгляд судом спорів щодо майнових прав подружжя; батьківство та усиновлення; labor relations; re-employment; the concept of the right to judicial protection and protection of civil disputes; consideration by the court of disputes concerning the property; fatherhood and adoption; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE