Терористичні злочини як транснаціональна проблема - Фесенко, Є. В. (Одеса, 2018)
Розглянуто сутність транснаціональної організованої злочинності як одного із вищих рівнів кримінальної еволюції та визначено її поняття. Досліджено характерні риси транснаціональної організованої злочинності та визначено критерії , за якими вона відмежовується від інших видів злочинності, зокрема тероризму.
Фесенко Є. В. Терористичні злочини як транснаціональна проблема / Є. В. Фесенко // Кримінальне право в умовах глобалізації : матер. Міжнар. наук.-практ. конфер. (м. Одеса, 25 травня 2018 р.) / Кафедра кримінального права НУ "Одеська юридична академія". - Одеса, 2018.. – С. 66-69.
Keywords: транснаціональна злочинність; транснаціональна організована злочинність; злочинні угрупування та організації; злочиний промисел; тероризм; політика; кримінальна відповідальність