Потреба в імплементації норм міжнародного кримінального та гуманітарного права щодо воєнних злочинів та злочинів проти людяності в українське законодавство - Коваль, Вікторія Миколаївна (Одеса : Гельветика, 2020)
У статті розглянено проблему воєнних злочинів у міжнародному кримінальному та гуманітарному праві. Імплементацію норм міжнародного права в українське законодавство.
Коваль В. М. Потреба в імплементації норм міжнародного кримінального та гуманітарного права щодо воєнних злочинів та злочинів проти людяності в українське законодавство / В. М. Коваль // 75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права : збірник матеріалів Всеукр. наук. студент. конф. (м. Одеса, 30 листопада 2020 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; відп. вед. М. Р. Аракелян. - Одеса : Гельветика, 2020. – С. 214-217.
Keywords: імплементація; міжнародне кримінальне право; міжнародне гуманітарне право; воєні злочини