Євген Олегович Харитонов - (:unkn) unknown (Юридична література; Національний університет "Одеська юридична академія", 2009)
Покажчик містить матеріали про життєвий шлях, трудову, наукову, законотворчу і навчально-педагогічну діяльність доктора юридичних наук, професора, завідувача кафедри цивільного права Національного університету «Одеська юридична академія», члена-кореспондента Національної академії правових наук України, заслуженого діяча науки і техніки України Є. О. Харитонова
біобібліографічний покажчик
Keywords: юридическая библиография; биобиблиография; юридична бібліографія; біобібліографія; Харитонов Є.О.; Харитонов Е.О.; Kharytonov E.O.