Індивідуальні акти як правові форми державного управління телебаченням в Україні - Калімбет, А. Л. (Одеса: Фенікс, 2012)
У статті висвітлюється сутність нормативних та індивідуальних актів суб'єктів публічної адміністрації, що застосовуються у сфері телебачення. Звернено увагу, що адміністративне правозастосування як різновид форми діяльності суб'єктів публічного адміністрування у сфері телебачення спрямовано на індивідуалізацію юридичних норм стосовно конкретних суб'єктів і конкретних життєвих обставин.
Калімбет А. Л. Індивідуальні акти як правові форми державного управління телебаченням в Україні / А. Л. Калімбет // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.37-39.
Keywords: публічне адміністрування; інструмент; нормативно-правовий акт; індивідуальний акт; телебачення