До питання формалізації оціночних понять в контексті застосування принципу правової визначеності - Ігнатенко, М. П. (Одеса, 2016)
В статті досліджено питання формалізації оціночних понять в контексті застосування принципу правової визначеності. Зроблено висновок, що принцип правової визначеності є одним із фундаментальних принципів, що формулює вимоги до нормативно-правових актів та практики їх застосування.
Ігнатенко М. П. До питання формалізації оціночних понять в контексті застосування принципу правової визначеності / М. П. Ігнатенко // Кримінально-правова політика України у дискурсі рішень Європейського суду з прав людини: матер. міжнар.наук.-практ. інтернет-конф., (м. Одеса, 22 квітня 2016 р.) / Одеса, 2016. – С. 116-120.
Keywords: оціночні поняття; формалізація оціночних понять; принцип правової визначеності; кримінальне законодавство; нормативно-правові акти