Цифровізація діяльності адвоката як спосіб захисту прав клієнта на професійну правничу допомогу в умовах воєнного стану - Остафійчук, Л. А. (Одеса: Фенікс, 2022)
В статті досліджено проблемні питання цифровізації діяльності адвоката як спосіб захисту прав клієнта на професійну правничу допомогу в умовах воєнного стану. Проаналізовано основні напрямки та підходи щодо вивчення вказаної проблематики.
Остафійчук Л. А. Цифровізація діяльності адвоката як спосіб захисту прав клієнта на професійну правничу допомогу в умовах воєнного стану / Л. А. Остафійчук // Адвокатура: минуле, сучасність та майбутнє : матеріали XІІ Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 11 листопада 2022 р.) / редкол.:Н. М. Бакаянова (гол.) ; НУ «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2022. – С. 66-70.
Keywords: Національна асоціація адвокатів України; адвокатура; адвокат; цифровізація; професійна правнича допомога; захист прав клієнта; воєнний стан