Удосконалення законодавствав в контексті підвищення рівня державного управління в галузі лісокористування - Рябець, Т. А. (Одеса: Фенікс, 2012)
У статті здійснено аналіз загальних аспектів державного управління у галузі лісокористування, виявлено його основні складові. Зазначено основні завдання державного регулювання та управління у сфері лісових відносин, окреслено організацію державного управління у зазначеній галузі.
Рябець Т. А. Удосконалення законодавства в контексті підвищення рівня державного управління в галузі лісокористування / Т. А. Рябець // Правове життя сучасної України: матер. Міжнар. наук. конф. проф.-викл. складу (Одеса, 20–21 квітня 2012 р.). Т. 2 / відп. за випуск д.ю.н., проф. В.М. Дрьомін / Націон. ун-т «Одеська юридична академія». – Одеса : Фенікс, 2012. – С.52-54.
Keywords: державне управління; лісокористування; управління у сфері лісових відносин; охорона лісу; раціональне використання та захист лісу