Основи права : навч.-метод. посібник - Кобко-Одарій, Вікторія Сергіївна (Львів : ПП "Видавництво "БОНА", 2023)
У навчально-методичному посібнику розглянуті ключові теми навчальної дисципліни «Основи права». Він призначений для підготовки студентів Національного університету «Одеська юридична академія» факультету Політології, психології, соціології напрямку соціології до семінарських занять, самостійної роботи та іспитів. У цілому, зазначений посібник розрахований на студентів, аспірантів та викладачів юридичних вищих навчальних закладів.
Кобко-Одарій В. С. Основи права : навч.-метод. посібн. / В. С. Кобко-Одарій. - Львів : ПП "Видавництво "БОНА", 2023. - 64 с. - (Сер. «Навчально-методичні посібники»). - Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.24339
Keywords: Поняття права; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; сутність права; Основні ознаки (властивості) права; Соціальне регулювання: поняття та види; Нормативні акти: поняття та види; Поняття норми права; Структура норми права; Класифікація правових норм; Поняття та види джерел права; Правовий звичай та його місце в сучасному праві; Юридичний прецедент; Нормативний договір; Релігійний текст як джерело права; Юридична доктрина; Правова культура; юридична відповідальність