Розрахункові завдання з вищої математики. Модуль № 3. Інтегральне числення. Модуль № 4. Диференціальні рівняння та ряди : Методичні вказівки та варіанти комплексного індивідуального завдання для студентів першого курсу денної форми навчання всіх напрямків - Стрелковська, Ірина Вікторівна; Стрелковська, І. В.; Стрелковская, Ирина Викторовна; Strelkovska, Iryna V.; Буслаєв, Анатолій Григорович; Буслаєв, А. Г.; Григор’єва, Т. І.; Вишневська, В. М.; Харсун, О. М. (Одеса, 2007)
Запропоновані методичні вказівки містять варіанти комплексних індивідуальних завдань для студентів першого курсу з таких залікових модулів: Модуль № 3. Інтегральне числення. Модуль № 4. Диференціальні рівняння та ряди. Номери задач позначені двома індексами, перший з яких – номер розділу, другий – номер задачі, № – номер індивідуального завдання, що співпадає з порядковим номером студента по журналу академічної групи. Розв’язок подібних задач, а також розрахункові формули можна знайти у списку рекомендованої літератури. Запропоновані методичні вказівки можуть бути використані також на практичних заняттях з вищої математики.
Розрахункові завдання з вищої математики. Модуль № 3. Інтегральне числення. Модуль № 4. Диференціальні рівняння та ряди : метод. вказ. та вар. комплекс. індивід. завд. для студ. перш. курсу ден. форми навчання всіх напрямків / І. В. Стрелковська, А. Г. Буслаєв, О. М. Харсун, Т. І. Григор’єва, В. М. Вишневська. − Одеса, 2007. − 32 с.
Keywords: невизначений інтеграл; визначений інтеграл; інтеграл по області; таблиця основних інтегралів; потрійний інтеграл в декартовій системі координат; Research Subject Categories::MATHEMATICS