INFOTECH in Humanities : практикум для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої спеціальності 035 «Філологія» / В 11 «Філологія (за спеціалізаціями)» - Томчаковська Ю. О.; Томчаковська Юлія Олегівна; Tomchakovskaya Y. О.; Строченко Л. В.; Strocienko, L. V.; Строченко Леся Василівна; Shvelidze,Lidiia D.; Швелідзе Лідія Дмитрівна; Швелідзе Л. Д.; Ясніцька Г. В.; Yasnitska Hanna V.; Ясніцька Ганна В’ячеславівна (Суми : Університетська книга, 2025)
Практикум для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 035 «Філологія» / В 11 «Філологія (за спеціалізаціями)». У практикумі пропонується план лекцій, питання для самостійного опанування, завдання для практичного застосування здобутих навичок з курсу «Інформаційно-комунікаційні технології у професійній діяльності» та вдосконалення навичок використання сучасних информаційно-комунікативних технологій в науковій та викладацькій діяльності.
INFOTECH in Humanities. Практикум для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 035 «Філологія» / В 11 «Філологія (за спеціалізаціями)» / уклад. Томчаковська Ю. О., Строченко Л. В., Швелідзе Л. Д., Ясніцька Г. В. - Суми : Університетська книга, 2025. - 68 с. https://hdl.handle.net/11300/29503
Keywords: філологія, інформаційні технології, технології перекладу, лінгвістичний корпус, редагування текстів, штучний інтелект, philology, information technology, translation technologies, linguistic corpus, text editing, artificial intelligence