Деякі особливості провадження у справах про адміністративне видворення та розміщення у пункті тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства - Стефанов, С. О.; Stefanov, S.; Глуханчук, О. В.; Gluhanchuk, О.; Катаева, Е. В.; Kataeva, Е. (My University, 2010)
In the article questions of court proceeding in matters about the administrative turning out and placing in the points of sojourn of persons without citizenship and foreigners are examined. The features of modern legislation of Ukraine and characteristics of practice of the administrative rule-making in this sphere are considered. Making alteration in a current legislation is offered.
Стефанов С. О., Глуханчук О. В., Катаева Е. В. Деякі особливості провадження у справах про адміністративне видворення та розміщення у пункті тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства / С. О. Стефанов, О. В. Глуханчук, Е. В. Катаева // Актуальні проблеми політики : зб. наук. пр. / редкол. : С. В. Ківалов (голов. ред.), Л. І. Кормич (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОНмолодьспорт України, НУ ОЮА. - Одеса : Фенікс, 2010. - Вип. 40. - С. 69-79.
Keywords: адміністративне провадження про видворення та розміщення у пункті тимчасового перебування іноземців та осіб без громадянства; судові провадження стосовно переселенців, біженців; административное производство о выдворении и размещении в пунктах временного пребывания лиц без гражданства и иностранцев; судебное производство о переселенцах и беженцах; миграционная служба; міграційна служба; administrative proceedings on expulsion and placing in temporary stay of stateless persons and foreigners; judicial proceedings of Migrants and Refugees; migration Service