Стандарти прав та свобод людини в умовах карантину: проблеми встановлення меж обмеження прав людини в Україні - Большакова, Ольга Віталіївна (Одеса : Гельветика, 2020)
У статті досліджено окремі питання карантинних обмежень прав і свобод людини, спричинених коронавірусною інфекцією COVID-19, аналізується запровадження карантинних заходів та сучасні критерії парвомірності прав і свобод людини.
Большакова О. В. Стандарти прав та свобод людини в умовах карантину: проблеми встановлення меж обмеження прав людини в Україні / О. В. Большакова // Права людини – пріоритет сучасної держави : збірник матер. Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конференції (10 грудня 2020 року, м. Одеса) / відп. ред. М. Р. Аракелян. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2020. – С. 263-266.
Keywords: обмеження прав і свобод; карантинні обмеження; карантинні заходи; пандемія COVID-19; законодавство; Європейський суд з прав людини