Збирання доказів адвокатом в сучасному кримінальному України - Андреєва, І. В. (Одеса: Юридична література, 2015)
На основі аналізу норм законодавства та практики його застосування у науковій статті досліджуються актуальні проблеми участі захисника у збиранні доказів в сучасному кримінальному процесі України. Обгрунтовано необхідність розширення повноважень сторони захисту у збиранні доказів, з метою обгрунтування її правової позиції у справі.
Андреєва І. В. Збирання доказів адвокатом в сучасному кримінальному України / І. В. Андреєва // Адвокатура: минуле та сучасність : матеріали V Міжнар. наук. конф. (14 листоп. 2015 р., м. Одеса.) / уклад. : І. В. Гловлюк, О. В. Малахова, Л. Ю. Чекмарьова ; відп. за вип. М.М. Стоянов; Націон. ун-т «Одеська юридична академія». - Одеса : Юридична література, 2015. – С. 235-237.
Keywords: захисник; адвокат; кримінальне провадження; досудове розслідування; слідчі (розшукові) дії; негласні слідчі (розшукові) дії