Інвестиційні інструменти відновлення економічної резильєнтності в умовах нестабільності - Кібік, Ольга Миколаївна; Кібік, О. М. (Одеса : Фенікс, 2026)
Тривала нестабільність, спричинена воєнними діями, структурними дисбалансами та руйнуванням економічного потенціалу, лише ускладнює процес відновлення та ставить під сумнів здатність економіки функціонувати у звичних моделях розвитку. Втрата інвестиційної привабливості, зростання ризиків та обмежений доступ до фінансових ресурсів формують системні бар’єри для відновлення. У таких умовах ключовою проблемою стає пошук ефективних інвестиційних інструментів, здатних забезпечити відновлення та закласти основу для підвищення економічної резилієнтності.
Кібік О. М. Інвестиційні інструменти відновлення економічної резильєнтності в умовах нестабільності. Соціально-політична та правова система України в цифрову епоху: сучасні виклики : матеріали Міжнар. наук.-практ. конф. (м. Одеса, 22 квіт. 2026 р.) : у 2-х т. / заг. ред. С. Ківалова ; НУ «Одес. юрид. академія». Одеса : Фенікс, 2026. Т. 2. С. 442-444 . URL: https://doi.org/10.32837/11300/33260
Keywords: інвестиції; інвестиційні інструменти; економічна резілієнтність; відновлення; нестабільність; investment; investment instruments; economic resilience; recovery; instability