Міжнародно-правові механізми протидії катуванню - Дутчак, Діана Василівна (Одеса : Гельветика, 2020)
Розглядаються, аналізуються та систематизуються міжнародно-правові механізми боротьби з катуваннями та іншими жорстокими, нелюдськими або принижуючими гідність видами поводженням чи покаранням.
Дутчак Д. В. Міжнародно-правові механізми протидії катуванню / Д. В. Дутчак // 75-а річниця ООН – сучасний стан та розвиток міжнародного права : збірник матеріалів Всеукр. наук. студент. конф. (м. Одеса, 30 листопада 2020 р.) / МОН України, НУ "ОЮА" ; відп. вед. М. Р. Аракелян. - Одеса : Гельветика, 2020. – С. 94-97.
Keywords: захист прав людини; катування; жорстоке поводження; негуманне поводження