Інформаційне суспільство та ІТ-сфера: шляхи впорядкування - Харитонов, Євген Олегович (Одеса, 2017)
У статті розглядаються проблеми впорядкування відносин у ІТ-сфері у добу інформаційного суспільства та аналізуються можливі шляхи їхнього упорядкування. Доводиться безпідставність досягнення мети впорядку¬вання зазначених відносин лише за рахунок використання «технологічних засобів» і обстоюється необхідність адекватного правового регулювання у цій сфері, що супроводжується формуванням концепту «ІТ-права».
Харитонов Є. О. Інформаційне суспільство та ІТ-сфера: шляхи впорядкування / Є. О. Харитонов // Часопис цивілістики : наук.-практ. журн. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), Є. О. Харитонов (заст. голов. ред.), К. Г. Некіт (відп. секр.) [та ін.]. - Одеса, 2017. – Вип. 26. – С. 6-10.
Keywords: Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE; інформаційне суспільство; інформаційні технології; IT- сфера; правове регулювання; IT-право; концепт; Blockchain; information society; information technologies; IT sphere; legal regulation; IT law; concept