Актуальні проблеми викладання муніципального права України - Мішіна, Н. В.; Мишина, Н. В.; Mishyna, N. V. (Одеса: Юрид. л-ра, 2014)
Стаття присвячена аналізу актуальних проблем викладання муніципального права України та пріоритетів, які можуть стояти перед авторами відповідних навчально-методичних матеріалів. Сформульовано висновки й перспективи подальших досліджень в означеному напрямі. їх проілюстровано навчально-методичними матеріалами до авторського спецкурсу «Порівняльне муніципальне право».
Мішина Н. В. Актуальні проблеми викладання муніципального права України / Н. В. Мішина // Наукові праці Національного університету «Одеська юридичної академія»: зб. наук. пр./ редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), М. В. Афанасьєва (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; відп. за вип. М. В. Афанасьєва, МОН України, НУ ОЮА.- Одеса: Юрид. л-ра, 2014.-Т. 15.-С. 161-167.
Keywords: муніципальне право; порівняльне муніципальне право; публічна влада; місцеве самоврядування; децентралізація; муніципальна реформа; муниципальное право; сравнительное муниципальное право; публичная власть; местное самоуправление; децентрализация; муниципальная реформа; municipal law; comparative municipal law; public power; local government; decentralization; municipal reform