Злочини проти статевої свободи та статевої недоторканності неповнолітніх та малолітніх: окремі аспекти визначення правової природи та напрямків профілактики - Суп, Владислав; Sup, Vladyslav (Миколаїв : МІП НУ "ОЮА", 2021)
Стаття присвячена дослідженню та аналізу окремих аспектів кримінально-правової природи та можливих напрямків профілактики злочинів, які вчиняються проти статевої свободи та статевої недоторканності неповнолітніх та малолітніх осіб. Розглянуто окремі причини та умови вчинення сексуальних правопорушень відносно неповнолітніх та малолітніх осіб, на підставі чого зроблено певні узагальнюючі висновки.

The article is devoted to the study and analysis of certain aspects of the criminal law nature and possible areas of prevention of crimes against sexual freedom and sexual integrity of minors and juveniles. The separate reasons and conditions of commission of sexual offenses concerning minors and minors on the basis of which certain generalizing conclusions are made are considered.
Суп В. Злочини проти статевої свободи та статевої недоторканності неповнолітніх та малолітніх: окремі аспекти визначення правової природи та напрямків профілактики / В. Суп // Новітні кримінально-правові дослідження – 2021 : Альманах наукових праць / за ред. проф. Є. Л. Стрельцова, проф. О. В. Козаченка, PhD О. М. Мусиченко. – Миколаїв : МІП НУ "ОЮА", 2021. – C. 230-235.
Keywords: неповнолітні; малолітні; дитина; статева свобода; сексуальне насильство; статева недоторканність; minors; child; sexual freedom; sexual violence; sexual integrity; Research Subject Categories::LAW/JURISPRUDENCE