Дефекти правового регулювання банкрутства суб'єктів аграрного підприємництва - Коваленко, Т. О.; Коваленко, Т. А.; Kovalenko, T. O. (Одеса: Юрид. л-ра, 2014)
У статті досліджено особливості законодавчого регулювання підстав, умов і порядку банкрутства сільськогосподарських підприємств та фермерських господарств після викладення Закону України «Про відновлення платоспроможності боржника або визнання його банкрутом» у новій редакції 2011 р.; виявлено юридичні дефекти правового регулювання й запропоновано шляхи їхньої мінімізації.
Коваленко Т. О. Дефекти правового регулювання банкрутства суб'єктів аграрного підприємництва / Т. О. Коваленко // Наукові праці Національного університету «Одеська юридичної академія»: зб. наук. пр./ редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), М. В. Афанасьєва (заст. голов. ред.), Ю. П. Аленін [та ін.] ; відп. за вип. М. В. Афанасьєва, МОН України, НУ ОЮА.- Одеса: Юрид. л-ра, 2014.-Т. 15.-С. 168-175.
Keywords: сільськогосподарське підприємство; фермерське господарство; банкрутство; ліквідація; накладення стягнення на земельну ділянку; юридичні дефекти; сельскохозяйственное предприятие; фермерское хозяйство; банкротство; ликвидация; наложение взыскания на земельный участок; юридические дефекты; agricultural enterprise; farm; bankruptcy; liquidation; imposition of foreclose on the land parcel; legal defects