Кримінальне право України : методичні вказівки до виконання практичних і самостійних робіт для підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 29 «Міжнародні відносини» спеціальності 293 «Міжнародне право» - Туляков Вячеслав Олексійович; Тавлуй Олена Вікторівна (Одеса : НУ "ОЮА", 2024)
Методичні вказівки призначені для підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 29 «Міжнародні відносини» спеціальності 293 «Міжнародне право» з метою закріплення лекційного матеріалу та підготовки до практичних занять з дисципліни «Кримінальне право». Містять завдання до практичних занять та самостійної роботи.
Туляков В. О. Кримінальне право України: метод. вказівки до виконання практ.і самост. робіт для підготовки здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти галузі знань 29 «Міжнародні відносини» спеціальності 293 «Міжнародне право» [Електронне видання] / В. О. Туляков, О. В. Тавлуй ; НУ "ОЮА" . – Одеса, 2024. – 199 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.27627
Keywords: Міжнародні стандарти захисту прав людини в кримінальному праві України; Закон України про кримінальну відповідальність; Поняття та види кримінального правопорушення; Суб’єкт кримінального правопорушення; Об’єкт кримінального правопорушення; Методичні вказівки