Кримінально-правовий захист прав та свобод людини : методичні рекомендації для підготовки до практичних занять та самостійної роботи здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти галузі знань 26 «Цивільна безпека», спеціальності 262 «Правоохоронна діяльність» - Бойченко Віталій Петрович; Горбачова Ірина Михайлівна; Колодін Денис Олексійович; Полянський Євген Юрійович; Хімченко Світлана Анатоліївна; Хімченко Анастасія Русланівна (Одеса : Фенікс, 2024)
Методичні рекомендації призначені для здобувачів вищої освіти галузі знань 26 «Цивільна безпека» за спеціальністю 262 «Правоохоронна діяльність», з метою закріплення лекційного матеріалу та підготовки до практичних занять з дисципліни «Кримінально-правовий захист прав та свобод людини». Містять завдання до практичних занять та самостійної роботи.
Кримінально-правовий захист прав та свобод людини : метод. реком. для підготовки до практ. занять та самост. роботи здобув. другого (магістер.) рівня вищ. осв. галузі знань 26 «Цивільна безпека», спец. 262 «Правоохоронна діяльність» [Електронне видання] / В. П. Бойченко, І. М. Горбачова, Д. О. Колодін, Є. Ю. Полянський, С. А. Хімченко, А. Р. Хімченко ; Нац. ун-т «Одес. юрид. академія». – Одеса : Фенікс, 2024. – 106 с. – Режим доступу: https://doi.org/10.32837/11300.277976
Keywords: Кримінально-правова охорона життя та здоров’я людини; кваліфікації кримінальних правопорушень проти особистої безпеки особи та у медичній діяльності; Воля честь та гідність людини як об’єкт кримінально-правового зхисту; Кримінально-правова охорона статевої свободи та недоторканості; Кримінально-правовий захист інших конституційних прав та свобод людини; Потерпілий в кримінальному праві