Тоталітарне суспільство в контексті політологічного теоретизування - Калиніна, А. О.; Калинина, А. О.; Kalinina, A. O. (Одеса : Фенікс, 2014)
Автор у статті констатує, що тоталітарне суспільство виникає тоді і там, коли і де задачі й проблеми економічної модернізації і соціальної стабільності не вдається вирішити в рамках існуючого демократичного порядку.
Калініна А. О. Тоталітарне суспільство в контексті політологічного теоретизування / А. О. Калініна // Правове життя сучасної України: матеріали Міжнар. наук. конф. проф.-викл. та аспірант. складу / відп. за вип. В. М. Дрьомін; НУ ОЮА, Півд. регіон. центр НАПрН України. – Одеса: Фенікс, 2014. – Т. 2. – С. 197-199.
Keywords: тоталітарне суспільство; політологічне теоретизування; тоталитарное общество; политологическое теоретизирование; totalitarian society; political science theorizing