Суд присяжних за новим Кримінально-процесуальним кодексом України - Скрябін, О. М.; Скрябин, А. Н.; Scryabin, A. N.; Тонне, Н. Д.; Tonne, N. D. (Одеса : Юрид. л-ра, 2014)
У науковій статті досліджується історія становлення суду присяжних, проблематика його функціонування, механізм роботи та практичне застосування в кримінальному процесі України.
Скрябін О. М., Тонне Н. Д. Суд присяжних за новим Кримінально-процесуальним кодексом України / О. М. Скрябін, Н. Д. Тонне // Актуальні проблеми держави і права : зб. наук. пр. / редкол.: С. В. Ківалов (голов. ред.), В. М. Дрьомін (заст. голов. ред.) Ю. П. Аленін [та ін.] ; МОН України; НУ ОЮА. – Одеса : Юрид. л-ра, 2014. – Вип. 72. – С. 400-406.
Keywords: суд присяжних; присяжні; народні засідателі; кримінальний процес; кримінальне судочинство; суд присяжных; присяжные; народные заседатели; уголовный процесс; уголовное судопроизводство; trial by jury; jury; lay judges; criminal procedure; criminal justice