Академічна доброчесність: навчально-методичний посібник - Еннан Р. Є.; Еннан Руслан Євгенович; Ennan Ruslan Ye.; Mazurenko Svitlana V.; Мазуренко С. В.; Мазуренко Світлана Вікторівна (Одеса : [б.в.], 2022)
У навчально-методичному посібнику містяться матеріали, що відповідають вимогам навчальної дисципліни «Академічна доброчесність»: зміст навчальної дисципліни за темами лекцій та практичних занять, методичні рекомендації для підготовки до семінарських занять, завдання до самостійної роботи, теми для самостійного опрацювання, перелік нормативно-правових актів, роз’яснень, рекомендацій та узагальнень судової практики, перелік основної навчальної та навчально-методичної літератури рекомендованої для ознайомлення під час вивчення курсу, питання для перевірки знань з курсу, тестові завдання. Навчально-методичний посібник розрахований на студентів вищих навчальних закладів, для підготовки здобувачів вищої освіти за першим (бакалаврським) рівнем галузі знань 08 «Право», спеціальності 081 «Право».
Академічна доброчесність: навчально-методичний посібник / упоряд.: Р. Є. Еннан, С. В. Мазуренко. - Одеса, 2022. - 48 с. - Режим доступу : https://doi.org/10.32837/11300.27677
Keywords: доброчесність