Значення використання зв'язку "жертва - злочинець" у розслідуванні злочинів - Кащук, О. О.; Кащук, О. А.; Kaschuk, O. O. (Одеса : Юрид. л-ра, 2012)
У статті розкрита сутність і значення використання зв'язку «жертва — злочинець» у розслідуванні злочинів, виведена класифікація зв'язків між потерпілим і злочинцем. Зроблено висновок про те, що дані про зв'язок «жертва — злочинець» служать засобом швидкого та повного встановлення всіх обставин злочину, у тому числі суб'єкта злочину.
Кащук О. О. Значення використання зв'язку "жертва - злочинець" у розслідуванні злочинів / О. О. Кащук // Актуальні проблеми держави і права : збірник наук. праць. Вип. 65 / НУ «ОЮА» , редкол. С. В. Ківалов (голов. ред.) та ін., відп. за вип. В. М. Дрьомін. – Одеса : Юрид. л-ра, 2012. – С. 588-593.
Keywords: зв'язок «жертва — злочинець»; розслідування злочину; связь «жертва — преступник»; расследование преступлений; connection a «victim — criminal»; investigation of crime