Функціонування політичних метафор із концептом "ЄВРОПА" в англомовному євроінтеграційному дискурсі - Кравченко, В. Л.; Кравченко, Вікторія Леонідівна; Кравченко, Вікторія; Kravchenko, V. L.; Kravchenko, Victoria (Одеса, 2017)
Стаття продовжує цикл публікацій автора із проблем дискурс-аналізу та концептуального аналізу сучасного політичного англомовного дискурсу. У вказаній статті розглянуто особливості мови політики у когнітивно-дискурсивному аспекті, у проекції на метафоричну репрезентацію концепту в дискурсі.

The article is the sequential of the author’s series ofpublications on discourse-analysis and conceptual analysis of modern English political discourse. The peculiarities of political language in cognitive discursive aspect are studied through the metaphorical concept representation in the discourse.
Кравченко В. Л. Функціонування політичних метафор із концептом "Європа" в англомовному євроінтеграційному дискурсі / В. Л. Кравченко // Одеський лінгвістичний вісник. – 2017. – Вип. 9. – Т.1. – С. 117-120.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; концептуальна метафора; політична метафора; метамодель; англомовний евроінтеграційний дискурс; політичний дискурс; conceptual metaphor; political metaphor; metamodel; European integration English discourse; political discourse