Тематичний розряд термінів на позначення гомеопатичної лікарської сировини - Луковенко, Т. О.; Луковенко, Тетяна Олександрівна; Луковенко, Татьяна; Lykovenko, T. А. (Одеса, 2017)
Стаття продовжує цикл публікацій автора, присвячених дослідженню лексики української гомеопатичної галузі. У пропонованій праці на основі логічного підходу досліджено тематичну класифікацію термінів гомеопатії та проаналізовано тематичний розряд термінів на позначення гомеопатичної лікарської сировини.

This article continues the series of author’s publications devoted to the study of vocabulary in Ukrainian homeopathic industry. Presented work based on a logical approach explored in thematic classification terms homeopathy and analyzed thematic category of terms for the designation of homeopathic medicinal raw materials.
Луковенко Т. О. Тематичний розряд термінів на позначення гомеопатичної лікарської сировини / Т. О. Луковенко // Одеський лінгвістичний вісник. – 2017. – Вип. 9. – Т.2. – С. 91-93.
Keywords: Research Subject Categories::HUMANITIES and RELIGION; термін; термінологія; тематична класифікація; terminology; term; classification of thematic