Особливості захисту прав людини в межах асоціації держав Південно-Східній Азії - Болестєв, Антон Вадимович (Одеса : Гельветика, 2020)
У статті розглянуто сучасний стан інтеграційного розвитку Асоціації країн Південно- Східної Азії (АСЕАН), а також регіональну модель заохочення і захисту прав людини в АСЕАН.
Болестєв А. В. Особливості захисту прав людини в межах асоціації держав Південно-Східній Азії / А. В. Болестєв // Права людини – пріоритет сучасної держави : збірник матер. Всеукр. наук.-практ. Інтернет-конференції (10 грудня 2020 року, м. Одеса) / відп. ред. М. Р. Аракелян. – Одеса : Видавничий дім «Гельветика», 2020. – С. 45-48.
Keywords: АСЕАН; Південно-Східна Азія; міжнародні відносини; безпека; права людини