Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Кондитерське та пекарське мистецтво" - (:unkn) unknown (Одеса : Міжнар. гуманітар. ун-т, 2024)
Комплекс включає: 1. РП_2024_Кондитерське_та_пекарське_мистецтво. 2. Силабус_Кондитерське_та_пекарське_мистецтво. 3. Опорний конспект лекцій_Кондитерське та пекарське мистецтво. 4. Завдання до індивідуальної роботи_Кондитерське та пекарське мистецтво. 5. Теми та завдання практичних робіт_Кондитерське та пекарське мистецтво. 6. Питання до заліку_Кондитерське та пекарське мистецтво. 7. Тести_Кондитерське та пекарське.
Навчально-методичний комплекс навчальної дисципліни "Кондитерське та пекарське мистецтво" ; Міжнар. гуманітар. ун-т. – Одеса, 2024. Режим доступу: https://hdl.handle.net/11300/28545